Hyppää sisältöön

Liity jäseneksi

Jäsenenä tuet Suomeen keskittyvää ihmisoikeustyötä. Tule mukaan puolustamaan ihmisoikeuksia!

Liity Ihmisoikeusliiton jäseneksi

Jäsenet ovat tärkeä osa Ihmisoikeusliittoa. Jäsenenä saat kutsuja jäsentilaisuuksiimme ja ajankohtaista tietoa ihmisoikeustyöstä. Jäsenet voivat osallistua myös vuosikokouksiimme. Liity mukaan ihmisoikeuspuolustajien joukkoon!

Liittyminen onnistuu helposti, kun täytät alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on tietoa jäsenyydestä sekä jäsenmaksusi. Jäsenmaksu on 45 euroa tai 18 euroa vähävaraisille (esim. työttömät, opiskelijat, eläkeläiset).

Suosittelen liittymään Ihmisoikeusliiton tukijaksi. Työtä tehdään ammattimaisesti, osaavien asiantuntijoiden voimin, ja se vaikuttaa!

Ihmisoikeusliiton jäsen

Kiitos, kun päätit lähteä mukaan! Kerro hyvästä päätöksestä kavereillesikin!

Jaa X:ssä
Jaa Facebookissa

Kannatusjäsenyys

Järjestöt tai muut yhteisöt voivat liittyä Ihmisoikeusliiton kannatusjäseniksi!

Ihmisoikeusliiton kannatusjäsenyys on vahva kannanotto ihmisoikeuksien puolesta. Ihmisoikeusliitto työskentelee tinkimättä sen puolesta, että kaikkien ihmisoikeudet toteutuisivat Suomessa.

Ihmisoikeusliitolla on tällä hetkellä 15 kannatusjäsenyhteisöä: Demla ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kynnys ry, Mielenterveyden keskusliitto ry, Näkövammaisten liitto ry, Suoma sámiid guovddášsearvi SSG – Suomen saamelaisten keskusjärjestö ry, Suomen Setlementtiliitto ry, Uskontojen uhrien tuki ry, Väestöliitto ry, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY , Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI, Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL, Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO ja LAB-ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta KOE .

Ihmisoikeusliiton johtokunta voi hyväksyä kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoisen yhteisön, säätiön ja yksityisen luonnollisen henkilön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Kannatusjäsenillä ei ole johtokunnassa edustusta, vaan johtokunta valitaan Ihmisoikeusliiton henkilöjäsenistä. Kannatusjäsenillä on läsnäolo-oikeus, ilman äänioikeutta, yhdistyksen vuosikokouksessa. Kannatusjäsenmaksu on 175 euroa vuodessa.

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä: Talous- ja hallintopäällikkö Larissa Rantanen, larissa.rantanen@ihmisoikeusliitto.fi.

Henkilökuntamme

Lisätietoja

Lotta Mecklin

Vapaaehtois- ja jäsentoiminnan koordinaattori / Volunteer and Membership Coordinator


+ 358 44 742 0403 lotta.mecklin@ihmisoikeusliitto.fi