Hyppää sisältöön

Liity jäseneksi

Jäsenenä tuet Suomeen keskittyvää ihmisoikeustyötä. Tule mukaan puolustamaan ihmisoikeuksia!

Liity Ihmisoikeusliiton jäseneksi

Jäsenet ovat tärkeä osa Ihmisoikeusliittoa. Jäsenenä saat kutsuja jäsentilaisuuksiimme ja ajankohtaista tietoa ihmisoikeustyöstä. Jäsenet voivat osallistua myös vuosikokouksiimme. Liity mukaan ihmisoikeuspuolustajien joukkoon!

Liittyminen onnistuu helposti, kun täytät alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on tietoa jäsenyydestä sekä jäsenmaksusi. Jäsenmaksu on 45 euroa tai 18 euroa vähävaraisille (esim. työttömät, opiskelijat, eläkeläiset).

Suosittelen liittymään Ihmisoikeusliiton tukijaksi. Työtä tehdään ammattimaisesti, osaavien asiantuntijoiden voimin, ja se vaikuttaa!

Ihmisoikeusliiton jäsen

Kiitos, kun päätit lähteä mukaan! Kerro hyvästä päätöksestä kavereillesikin!

Jaa X:ssä
Jaa Facebookissa

Kannatusjäsenyys

Järjestöt tai muut yhteisöt voivat liittyä Ihmisoikeusliiton kannatusjäseniksi!

Ihmisoikeusliiton kannatusjäsenyys on vahva kannanotto ihmisoikeuksien puolesta. Ihmisoikeusliitto työskentelee tinkimättä sen puolesta, että kaikkien ihmisoikeudet toteutuisivat Suomessa.

Ihmisoikeusliitolla on tällä hetkellä 15 kannatusjäsenyhteisöä: Demla ry, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kynnys ry, LAB-ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta KOE, Näkövammaisten liitto ry, Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO, Seta ry, Suoma sámiid guovddášsearvi SSG – Suomen saamelaisten keskusjärjestö ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI, Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU, Suomen Setlementtiliitto ry, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL, Työttömien Keskusjärjestö ry, Uskontojen uhrien tuki ry ja Väestöliitto ry.

Ihmisoikeusliiton johtokunta voi hyväksyä kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoisen yhteisön, säätiön ja yksityisen luonnollisen henkilön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Kannatusjäsenillä ei ole johtokunnassa edustusta, vaan johtokunta valitaan Ihmisoikeusliiton henkilöjäsenistä. Kannatusjäsenillä on läsnäolo-oikeus, ilman äänioikeutta, yhdistyksen vuosikokouksessa. Kannatusjäsenmaksu on 175 euroa vuodessa.

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä: talous- ja hallintojohtaja Larissa Rantanen, larissa.rantanen@ihmisoikeusliitto.fi.

Henkilökuntamme

Lisätietoja

Lotta Mecklin

Vapaaehtois- ja jäsentoiminnan koordinaattori / Volunteer and Membership Coordinator


+ 358 44 742 0403 lotta.mecklin@ihmisoikeusliitto.fi