Lahjoittajien tuki käytetään ihmisoikeuksien edistämiseen Suomessa. Nostamme esiin ihmisoikeusongelmia ja vaikutamme viranomaisiin ja päättäjiin lakien, käytäntöjen ja rakenteiden muuttamiseksi. Tukivaroilla koulutamme, kampanjoimme, teemme tutkimusta ja ihmisoikeuskasvatusta.

Olemme kaikessa varojenkäytössämme läpinäkyviä. Jokavuotisessa sääntömääräisessä vuosikokouksessa käsitellään ja hyväksytään toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus. Julkaisemme ne ja tasekirjat myös täällä nettisivuillamme. Tutustu vuoden 2018 toimintakertomukseemme.

Mitä tuellasi saadaan aikaan?

Tukijana mahdollistat pitkäjänteisen ihmisoikeustyön. Tukemalla Ihmisoikeusliittoa varmistat sitkeän työn ihmisoikeuksien puolesta. Tuellasi vaadimme Suomen hallitusta ja muita päättäjiä noudattamaan kansainvälisiä ihmisoikeusvelvoitteitaan.

Tuellasi voimme esimerkiksi:

  • seurata ihmisoikeuksien toteutumista ja tuoda päivänvaloon ihmisoikeusloukkauksia Suomessa
  • kouluttaa eri alan opiskelijoita ja ammattiryhmiä kuten rajavartijoita, poliiseja, opettajia ja nuorisotyöntekijöitä perus- ja ihmisoikeuksista
  • kampanjoida tehokkaasti syrjintää vastaan
  • edistää tyttöjen sukuelinten silpomisen ja kunniaan liittyvän väkivallan vastaista työtämme
  • painostaa poliittisia päättäjiä toimimaan tehokkaammin rasismia vastaan ja yhdenvertaisuuden puolesta
  • tiedottaa näkyvästi ja vaikuttavasti vähemmistöjen ja alkuperäiskansan saamelaisten asemasta ja oikeuksista Suomessa
  • vaikuttaa taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien toteutumiseksi eli kaikkein köyhimpien ihmisten aseman parantamiseksi Suomessa

Ihmisoikeudet eivät toteudu itsestään ja joskus niissä otetaan takapakkia. Siksi ihmisoikeuksia pitää puolustaa ja edistää joka päivä. Ihmisoikeusliiton tukijana olet osa kotimaista ihmisoikeusliikettä!

Kuukausilahjoittajat ovat meille todella tärkeitä, sillä säännöllisten kuukausittaisten lahjoitustulojen avulla voimme varmistaa ihmisoikeustyön jatkuvuuden. Lisäksi lahjoittaminen on jo itsessään vahva kannanotto ihmisoikeuksien puolesta!

Lahjoita ihmisoikeustyölle

Jäikö mieleen vielä kysymyksiä lahjoittamisesta tai Ihmisoikeusliiton toiminnasta? Vastaamme mielellämme! Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ihmisoikeusliitto.fi, niin autamme sinua kysymyksissäsi mahdollisimman pian.

%d bloggers like this: