Hyppää sisältöön

Työpaikka: Taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien asiantuntija

Ihmisoikeusliitto on jo vuosien ajan työskennellyt taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien toteutumiseksi Suomessa. Tämän osana edistämme muun muassa päättäjien ja suuren yleisön tietoisuutta siitä, että taloudelliset ja sosiaaliset oikeudet ovat ihmisoikeuksia.

Nyt haemme vahvistusta työhömme: Etsimme taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien asiantuntijaa ihmisoikeustyöhön.

Hakemamme henkilö tuntee paloa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja osaa perus- ja ihmisoikeuksia vahvistavat rakenteet ja mekanismit. Asiantuntija tuntee hyvin Suomen sosiaali- ja terveysalaa, kuten toimeentuloon liittyvää politiikkaa, köyhyyttä ylläpitäviä rakenteita sekä köyhyyttä kokevien arkitodellisuutta. Hän osallistuu mielellään talous- ja sosiaalipolitiikkaa koskeviin keskusteluihin analyyttisellä otteella.

Hakijalta toivomme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa kertoa yhtä lailla päätöksentekijöille kuin järjestöjen aktiiveille taloudellisista ja sosiaalisista oikeuksista rakentavasti ja innostavasti. Aiheesta kouluttaminen ja viestiminen innostavat myös hakemaamme asiantuntijaa.

Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän ihmisoikeusjärjestössä ja osaavassa tiimissä sekä näköalapaikan ajankohtaiseen ihmisoikeustyöhön. Ihmisoikeusliitto on asiantuntijajärjestö, joka vaikuttaa eri tavoin sen puolesta, että perus- ja ihmisoikeudet toteutuisivat Suomessa.

Tehtävä on STEA:n myöntämään hankerahoitukseen perustuen määräaikainen, tässä vaiheessa 31.12.2024 asti. Tehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

EDELLYTÄMME

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Tehtävään soveltuvaa useamman vuoden työkokemusta
  • Ihmisoikeuksien, erityisesti taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien tuntemusta
  • Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • Monipuolisia viestintätaitoja
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista ilmaisua

ARVOSTAMME

  • Kokemusta kouluttamisesta ja/tai opettamisesta
  • Kokemusta verkostojen rakentamisesta
  • Kokemusta järjestötoiminnasta ja hankesuunnittelusta

Tarjoamme uudelle työntekijälle räätälöidyn perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön, jota tukee vahva henkilöstöpolitiikka. Viihtyisä toimistomme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Helsingin Hakaniemessä. Tarjoamme joustavat mahdollisuudet lähi- ja etätyöhön. Ihmisoikeusliitto edistää konkreettisin keinoin toiminnassaan sukupuolten välistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä tukee työyhteisönsä monimuotoisuutta.

LISÄTIEDOT TEHTÄVÄSTÄ JA HAKUOHJEET

Lisätietoja tehtävästä antaa Ihmisoikeusliiton vaikuttamistyön päällikkö Heli Markkula puh. +358 44 738 9120 pe 12.11. klo 8.30-10.00 ja ti 16.11. klo 13-14 tai pääsihteeri Kaari Mattila puh. +358 50 536 8195 to 11.11. klo 10-12. Haastattelut järjestetään viikoilla 49 ja 50.

Lähetä hakemus ja CV yhtenä liitteenä 6.12.2021 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@ihmisoikeusliitto.fi Toivomme, että ilmoitat hakemuksessa kahden sellaisen suosittelijan yhteystiedot, joiden kanssa olet työskennellyt.


Jaa tämä artikkeli somessa

Tue ihmisoikeustyötä

Lahjoita

Vaikuta ihmisoikeuksien puolesta ja tue työtämme. Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille.

Tee lahjoitus